Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σφοδρή επίθεση στον Γ. Παπακωνσταντίνου από τη ΝΔ

Ο εκπρόσωπος του κόμματος τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «φούσκωσε» σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμαΟ εκπρόσωπος του κόμματος τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «φούσκωσε» σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα
Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο ...
Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλη Κοντοπυράκη στην εφημερίδα Real News πως ο τότε υπουργός Οικονομικών εξέταζε διαφορετικά σενάρια και είχε προχωρήσει στο "φούσκωμα" του ελλείμματος το 2009.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης σε δήλωσή του κατηγορεί τον κ. Παπακωνσταντίνου ότι από την πρώτη στιγμή και χωρίς καν να έχει δει τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009, δήλωνε ότι θα τα αλλάξει και εξέταζε εντελώς διαφορετικά σενάρια, κάτι που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "φούσκωσε" σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.