Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ξηλώνουν τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στον Πειραιά

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=522514&q=95

Υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης στον δήμο Πειραιά του κτιρίου του παλαιού σταθμού του ΟΣΕ στο λιμάνι, των παλαιών γραμμών, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου. Διαβάστε τι θα δημιουργηθεί στη θέση τους...



Η υπογραφή της σύμβασης έγινε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ Νίκο Ιωαννίδη και τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Η δημοτική αρχή πρόκειται να αξιοποίησει τη συγκεκριμένη περιοχή, με τη δημιουργία χώρων πρασίνου, περιπάτου, πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και ποδηλατοδρόμου.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Πειραιά, καθώς μπήκε ο θεμέλιος λίθος στην αναμόρφωση ενός ιστορικού και σημαντικού κομματιού της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος και ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της ΓΑΙΑΟΣΕ για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του δήμου.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε πως «ανάπτυξη δεν σημαίνει μόνο λεφτά, αλλά και κοινωνική προσφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.