Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βίντεο από τα πρωτοφανή επεισόδια στην Ιερισσό της Χαλκιδικής [ΒΙΝΤΕΟ]

Ανακοίνωση για τα επεισόδια στην Ιερισσό της Χαλκιδικής ,στα οποία τραυματίστηκα και 3 αστυνομικοί έβγαλε η Ελληνική αστυνομία:Χθες (30.03.2012) το απόγευμα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό Χαλκιδικής,ομάδες ατόμων, που...


 συμμετείχαν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στην περιοχή ¨Σκουριές¨ Χαλκιδικής, προκάλεσαν επεισόδια, φθορές και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Αρχικά εισήλθαν εντός του Δημοτικού Καταστήματος διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου και αργότερα με καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προκάλεσαν υλικές ζημιές στο Δημαρχείο και στο χώρο πέριξ αυτού και σε τέσσερα (4) Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα.
Επιπλέον επιτέθηκαν διαδοχικά στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες, κροτίδες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις (3) αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Oι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν από το σημείο περί την 03:00΄ ώρα σήμερα, ενώ ταυτόχρονα αποχώρησαν από το Δημαρχείο ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.