Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Άντρες ηθοποιοί εναντίον Kim Kardashian

Μετά τα άκρως αρνητικά σχόλια των Jon Hamm και Daniel Craig, η Kim Kardashian πρόσφατα απόκτησε άλλον έναν… αντίπαλο. Ο διάσημος ηθοποιός Jason Statham δήλωσε ότι «η Kim είναι απλά ένα εμπορικό όνομα»....
Ο Άγγλος πρωταγωνιστής ταινιών δράσης, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Details, αν θεωρεί τον εαυτό του “εμπορικό”, απάντησε: «Διάολε, όχι! Θα ’πρεπε; Η Kim Kardashian πουλάει το όνομά της».

Επίσης, ο Jon Hamm είχε χαρακτηρίσει την τηλεριάλιτι περσόνα «ηλίθια». Είχε πει στο βρετανικό περιοδικό Elle: «Είτε μιλάμε για την Paris Hilton είτε για την Kim Kardashian ή για όποια άλλη του σιναφιού, η ηλιθιότητα σίγουρα κάνει πάρτι».



Παρόμοια άποψη έχει εκφράσει και ο τελευταίος James Bond, ο Daniel Craig. Τον προηγούμενο χρόνο το περιοδικό GQ ζήτησε από τον κινηματογραφικό αστέρα να σχολιάσει το πανηγύρι που είχε στηθεί γύρω από το γάμο της Kim με τον Kris Humphries, ο οποίος διήρκεσε 72 ημέρες.

Ο Craig είπε ότι «όταν βλέπεις κάτι τέτοιο σκέφτεσαι, ‘Δηλαδή το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να συμπεριφερθώ σαν ηλίθιος στην τηλεόραση και θα με πληρώσουν γι’ αυτό εκατομμύρια;’».



Ένας άλλος ανερχόμενος ηθοποιός είχε εξαπολύσει τα πυρά του στην Kim Kardashian και την οικογένειά της. Ο Jonah Hill είχε δηλώσει πέρυσι ότι το show της είναι «αηδιαστικό».

«Έχω φίλους που δουλεύουν στην τηλεόραση και βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να γράφουν ή να σκηνοθετούν ή να υποδύονται ρόλους με ποιότητα. Είναι χυδαίο να ξεπερνάει το show των Kardashians τέτοιες εκπομπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.