Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μικρά νέα από τα media

Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)

@ Τα διαρκώς μικρά νούμερα της εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 8» υποχρεώνουν το κανάλι σε αλλαγή κι από τη Δευτέρα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου θα μεταδίδεται στις 19:00 (αντί για 19:45). Ευλόγως, η εκπομπή μετονομάζεται σε...


 «ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο» (αναμένεται αύριο το σχετικό δελτίο Τύπου του καναλιού).

@ Συνάμα, ίσως βρεθεί στο Φάληρο και η Αγγελική Νικολούλη: «Αν τελικά το ALTER δεν αναστηθεί, ο ΣΚΑΪ θα αποτελέσει μία από τις πρώτες μου επιλογές», δηλώνει μεταξύ άλλων η Νικολούλη για την επιστροφή της στην τηλεόραση, στο περιοδικό «TV Box & Star» που κυκλοφορεί αύριο (πηγή: typologies.gr).

@ Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής, το πόρισμα της Επιτροπής Αλιβιζάτου που θα διασφαλίζει την ανεξαρτησία της ΕΡΤ και την τήρηση του κώδικα δεοντολογίας. «Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να βγει από την κομματική διελκυστίνδα» επισήμανε ο κ. Καψής, απαντώντας από το βήμα της Βουλής, στον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε λόγο για αδιαφανείς και παράνομες αποφάσεις της διοίκησης της ΕΡΤ.

@ Αλλαγή σκυτάλης στο Κontra Channel κι αλλαγή δεδομένων στον ALPHA. Από εκεί που αναμενόταν ο Γιάννης Παπαγιάννης να αναλάβει σχολιαστής στο κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά, έχοντας για αυτό τον λόγο αποχωρήσει από το EXTRA, εντέλει αντικαθιστά τον Τέρενς Κουίκ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων!

@ Οσο για τον Κουίκ; Θα συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του νέου κόμματος και, λογικά, θα κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς εκλογής.

@ Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για να μας αποδείξει πως ακόμα… δεν τα έχουμε δει όλα! Πρεμιέρα το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Για άλλη μια σεζόν, οικοδεσπότης στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε τον Βαγγέλη Περρή, την Ευγενία Μανωλίδου και τον Χάρη Χριστόπουλο. Όπως πάντα, στη φάση των audition αποφασίζει μόνο η κριτική επιτροπή -με το πάτημα ενός κουμπιού- ποια ταλέντα «κόβονται» και ποια συνεχίζουν.

@ Το Αρχείο της ΕΡΤ, με αφορμή την επέτειο από τη σφαγή στο Μάι Λάι του Βιετνάμ (16 Μαρτίου 1968), ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr, το επεισόδιο της εκπομπής «Αποστολή» με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη, με τίτλο «Βιετνάμ, όταν η ιστορία συνάντησε τη φρίκη», παραγωγής 1996.

@ Το «Touch», η νέα πρωτότυπη δραματική σειρά του Τιμ Κρινγκ («Heroes») με πρωταγωνιστή τον Κίφερ Σάδερλαντ στον πρώτο τηλεοπτικό του ρόλο μετά το βραβευμένο με Emmy «24», θας προβάλλεται στο Fox Channel από Πέμπτη 22 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00.

@ Σοβαρές καταγγελίες από τον Αργύρη Ντινόπουλο στη Βουλή: «Κάποιοι θησαυρίζουν με εξωτερικές παραγωγές στο κρατικό ραδιόφωνο. Γράφουν εκπομπές σε DVD χρεώνοντας ακόμη και 500 ευρώ την εκπομπή. Το προκλητικό είναι ότι δεν περιορίζονται σε μια εκπομπή. Κάνουν μαζική παραγωγή» ενώ ανέφερε πως το κρατικό ραδιόφωνο δεν μεταδίδει δελτία ειδήσεων μετά τα μεσάνυχτα λόγω περικοπών.

Radio news

@ «Διώξατε τη φωνή του BEST. Ακούγαμε γιατί απλά διέφερε απ' τους άλλους, αλλά τελικά, μια απ' τα ίδια»: σχόλιο ακροατή προς τον ραδιοσταθμό για την απόλυση της Αφροδίτης Σημίτη.

@ Νέα μεταγραφή στον διαρκώς ενισχυμένο ραδιοσταθμό FLASH 96 καθώς σύντομα η Έμυ Λιβανίου θα πάρει θέση πίσω από τα μικρόφωνα. Λεπτομέρειες… προσεχώς.

New entries

@ Τη δημιουργία της MIG media, που έχει στόχο την αγορά διαφημιστικού χρόνου για τις εταιρείες του Marfin Investment Group, ανακοίνωσε ο Όμιλος του Ανδρέα Βγενόπουλου. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι θυγατρική της MIG, ενώ γνωστοποιήθηκε και η σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

@ Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται η σύσταση της εταιρείας MIG media Α.Ε. η οποία έχει ως αντικείμενο την αγορά διαφημιστικού χρόνου για λογαριασμό των εταιριών του ομίλου Marfin Investment Group (MIG). Αποστολή της νέας εταιρείας θα είναι η μείωση του κόστους αλλά και η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών διαφήμισης για προϊόντα και υπηρεσίες των εταιρειών του Ομίλου και είναι κατά 100% θυγατρική της Marfin Investment Group (MIG). Το Διοικητικό Συμβούλιο της νέας εταιρείας αποτελείται από τους κκ. Γιάννη Αρτινό, Σεραφείμ Κωνσταντινίδη, Φώτη Καρατζένη και Αχιλλέα Κανέλλη, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου».

*στο soccerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.