Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πολλά μικρά νέα από τα media

Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)*

@ Χθες γράφαμε για τις… σπόντες του Θοδωρή Κυριακού κατά της Ζέτας Μακρυπούλια και τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του «Dancing with the Stars 3» για....

 την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. «Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης» ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου.

@ Πάντως για τις επόμενες εβδομάδες το κανάλι έχει προγραμματίσει την προβολή δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων. Πρόκειται για τoν 4ο κύκλο του επιτυχημένου talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και στην κριτική Επιτροπή τους Βαγγελή Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο. Το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00.

@ Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 , κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καταξιωμένου δημιουργού Αλέξανδρου Ρήγα, «Αμάρτημα της Μητρός μου» στο cast της οποίας περιλαμβάνονται εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενοι ηθοποιοί.

@ Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα πολιτικού Ελευθερίου Βενιζέλου (18 Μαρτίου 1936) ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ», με τίτλο «ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», σε σκηνοθεσία Λάκη Παπαστάθη. Το επεισόδιο παρουσιάζει επίσης κινηματογραφικές λήψεις με συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μετά τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1933 (pic 6).

@ Την έντονη διαμαρτυρία-καταγγελία του ότι ο λόγος των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αποσιωπάται επιδεικτικά από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του δήμου Θεσσαλονίκης (TV100, FM100) διατύπωσε o επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Παρασκήνιο

@ Σύμφωνα με το fimotro ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί το πρωί της Παρασκευής στο πρωινό του MEGA αλλά μετά το «ναυάγιο» στον ALPHA και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Γιάννα Παπαδάκου, έκανε πίσω.

Λέσχες / σύνδεσμοι ξένων ομάδων

@ Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της - όλους τους φίλους της ομάδας ότι, τη Κυριακή 18 Μαρτίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Stoke City στο Anfield για το F.A. Cup. Στις κερκίδες του Anfield θα βρεθούν και 12 μέλη μας. To match θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα & η Λέσχη μας θα είναι ανοικτά από τις 4 για να το παρακολουθήσουμε live από δορυφορικό κανάλι. Πληροφορίες στο liverpool.gr.

Μιντιακό… Σαν Σήμερα

@ 17 Μαρτίου 2007: κυκλοφορεί για πρώτη φορά η αθλητική εφημερίδα «Πράσινη».

*στο soccerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.