Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πλακώνει στις μηνύσεις τις διαφημιστικές ο ΑΝΤ1


Μήνυση κατέθεσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ANT1 κατά της Publicis με κατηγορίες για απάτη, μετά την απόφασή της να κλείσει τοπικό διαφημιστικό γραφείοσύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. Ο ANT1 υποστηρίζει ότι η κίνηση αυτή κόστισε στο τηλεοπτικό σταθμό πολλά...

 εκατομμύρια ευρώ από διαφημιστικές καμπάνιες.
Ο ραδιοτηλεοπτικός όμιλος έχει καταθέσει την Τετάρτη μήνυση στον εισαγγελέα Αθηνών εναντίον του Πέτρου Βενέτη, πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Leo Burnett στην Ελλάδα και του Mathias-Benjamin Emmerich, προέδρου της εταιρίας και ανώτερου στέλεχους της Publicis Groupe.Ο ΑΝΤ1 επικαλείται...
την πτώχευση της Leo Burnett που, όπως αναφέρεται, προκάλεσε ζημιές εκατομμυρίων στον όμιλο σε επίπεδο διαφημιστικών εσόδων. Ο όμιλος του Κυριακού προτίθεται να προχωρήσει και.. σε άλλες μηνύσεις.

πηγή:  tvnea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.