Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Εκτέλεσαν 52χρονο βοσκό στα Χανιά

Ληστεία ή βεντέτα;

Την υπόθεση πιθανής βεντέτας εξετάζει η αστυνομία μετά τη δολοφονία ενός 52χρονου κτηνοτρόφου στα Κεραμειά Χανίων....


Οι δράστες πυροβόλησαν το θύμα τους ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Μετά τους πυροβολισμούς το όχημα έπεσε σε βράχο και ανατράπηκε.
Στη συνέχεια, οι δράστες πλησίασαν και πυροβόλησαν από το μπροστινό τζάμι τουλάχιστον άλλες τρεις φορές τον 52χρονο στο κεφάλι, όπως δήλωσε και ο ιατροδικαστής.
«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είχαμε τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο, εκ των οποίων οι δύο στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα ήταν οι θανατηφόροι αφού έπληξαν την καρδιά, τους πνεύμονες και το ήπαρ. Ακολούθησαν άλλοι τρεις, που ήταν μεταθανάτιοι, οι οποίοι έπληξαν το κεφάλι και τη δεξιά πλάγια θωρακική χώρα», διευκρίνισε ο ιατροδικαστής.
Η αστυνομία εξετάζει τα αίτια του εγκλήματος και από το πρωί έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων ενώ κλήθηκαν να καταθέσουν και κάτοικοι της περιοχής.
Δεν αποκλείεται η δολοφονία να οφείλεται σε κτηματικές διαφορές ενώ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο βεντέτας καθώς το 1984 το θύμα είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κάτοικο της περιοχής, σε αντίποινα για τη δολοφονία του αδελφού του. Μάλιστα, ο 52χρονος, για την πράξη του αυτή, είχε εκτίσει και ποινή 10ετούς κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.