Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Στάζει χολή ο Φωτόπουλος για τον Ρακιντζή και την άσκηση ποινικών διώξεων κατά της ΓΕΝΟΠ για το φαγοπότι του αιώνα!

Μόνο στο planet-greece

Ολοκληρώθηκε, πριν λίγη ώρα, η συνέντευξη τύπου, που έδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος σχετικά με τεράστιο φαγοπότι που έστησαν συνδικαλιστές και ανώτατοι διοικητικοί υπάλληλοι επί χρόνια, με τα χρήματα της Επιχείρησης, όπως αποκάλυψε το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Φωτιά και λαύρα, επί μία ώρα, ήταν κατακόκκινος, φώναζε "για το δίκιο που τον πνίγει" και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή....



Έχοντας στα χέρια του το πόρισμα του ΣΔΟΕ, ο Νίκος Φωτόπουλος εξηγούσε ένα προς ένα όλα τα ταξίδια της χλιδής. "Δεν υπάρχει θέμα υπερτιμολογήσεων", τόνισε. "Όλα τα ταξίδια είχαν σχέση με ανταλλαγή εμπειριών με ξένους συναδέλφους, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Κανένα δεν ήταν εκδρομή" προσέθεσε.

Οι μαροκινοί

Ιδιαίτερη αναφορά για τη... χρυσή φιλοξενία των Μαροκινών και Τυνήσιων έκανε ο Ν. Φωτόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευεξης τύπου: "Δεν είναι δυνατόν το κάθε άτομο, με τις μετακινήσεις του, το φαγητό του, την φιλοξενία του κτλ να κοστίζει μόνο 52 ευρώ, όπως ήθελε ο κύριος Ρακιντζής. Κάποια άλλα συμφέροντα εξυπηρετεί, θέλοντας να πλήξει τον συνδικαλισμό της χώρας".

Το τιμολόγιο των 7.000 ευρώ

Αναφερόμενος στο τιμολόγιο των 7.000 ευρώ για την διαμονή λίγων ωρών ενός υπαλλήλου της ΔΕΗ, στο ξενοδοχείο Athens Imperial, ανέφερε πώς "η έρευνα του ΣΔΟΕ έδειξε ότι η ΔΕΗ κάλυψε τα έξοδα ημιδιαμονής ενός γκρουπ κι όχι ενός ατόμου και πώς από λάθος του ξενοδόχου, που έγραψε ένα όνομα στο τιμολόγιο αντί για όλα τα άτομα, έγινε αυτή η παρανόηση. Σαφώς έχουν γίνει λάθη και αυτά πληρώνουμε, τώρα".

Οι κόρες του Ρίζου

Σε ότι αφορά τις κόρες του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ, Ρίζο Ρίζου, και την ανάθεση σε μελέτης σε εταιρεία που είχαν οι κόρες του, ανέφερε ότι "δεν τον ξέραμε, το μάθαμαμε στην πορεία", χωρίς όμως να αναφέρει πότε ακριβώς το έμαθε. Πρόσθεσε, ωστόσο: "Να ανοίξουν τώρα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, ακόμη και των συγγενών μέχρι τρίτου βαθμού, να ελέγξουμε τα πόθεν έσχες όλων. Αλλά να ανοίξουν και οι λογαριασμοί όλων όσοι έχουν τα τελευταία χρόνια ασκήσει διοίκηση στην ΔΕΗ".

Τα... ύποπτα ταξίδια

"Η επιλογή του γραφείου ταξιδίων από το Ηράκλειο Κρήτης, έγινε κατόπιν προκήρυξης σχετικού διαγωνισμού" είπε ο Ν. Φωτόπουλος.

Η μετάθεση

Η συνέντευξη τύπου έκλεισε με το θέμα της μετάθεσης του Νίκου Φωτόπουλου από θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ προς μητρικό τμήμα, στο Λαύριο. Ο ίδιος το δικαιολόγησε αναφέροντας ότι "δεν το έκανα για να εξασφαλίσω τη θέση μου αλλά για να είμαι στην καρδιά των εξελίξεων. Ακούγεται ότι αυτή η μονάδα θα πωληθεί. Είμαι συνδικαλιστής και ο σωστός συνδικαλιστής οφείλει να είναι στο πλευρό των απολυμένων και να ζει την ίδια κατάσταση με αυτούς. Εάν η ΔΕΗ προχωρήσει στην πώληση του σταθμού στο Αμύνταιο, θα ζητήσω την μετάθεσή μου εκεί", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.