Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

"Ειδική απεσταλμένη" του ΟΗΕ η Angelina Jolie

Η Angelina Jolie διορίστηκε "ειδική απεσταλμένη" του επικεφαλής της υπηρεσίας αυτής του ΟΗΕ Antonio Guterres, τον οποίο θα εκπροσωπεί εφεξής σε διπλωματικό επίπεδο, ανακοίνωσε η HCR την Τρίτη, 17 Απριλίου....
Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός είναι ήδη πρέσβειρα καλής θέλησης της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (HCR).

«Είναι μια ιδιαίτερη θέση, η οποία δόθηκε στην κα Jolie», δήλωσε ο Adrian Edwards, εκπρόσωπος της HCR.

Σύμφωνα με τον Edwards, η Υπάτη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες αποφάσισε να δώσει τον τίτλο της "ειδικής απεσταλμένης" στην Angelina Jolie για το εξαιρετικό έργο της στο πλευρό των εκτοπισμένων και των προσφύγων, κυρίως στο Αφγανιστάν και τη Σομαλία.

«Στο νέο της ρόλο, θα πρέπει να επικεντρωθεί στις ευρείας κλίμακας κρίσεις που προκαλούν μαζικό εκτοπισμό του πληθυσμού και θα εκπροσωπεί την HCR και τον Antonio Guterres σε διπλωματικό επίπεδο», εξήγησε ο Edwards.

«Η κα Jolie θα δώσει έμφαση σε περίπλοκες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και θα εργαστεί για την εξεύρεση διαρκών λύσεων για τους εκτοπισμένους λόγω συγκρούσεων», τόνισε ο εκπρόσωπος της HCR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.