Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Οι δολοφόνοι της Blackwater χτυπούν με το αυτοκίνητο άτυχη ιρακινή [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

http://4.bp.blogspot.com/-VRbAQYVxNVg/T46wH_X5hNI/AAAAAAAAJv8/bfE_UDzZcXg/s1600/blackwater2.jpg

Δείτε το βίντεο της γνωστής για τη βιαιότητα της, ομάδας επαγγελματιών πολεμιστών "Βlackwater". Η 'εταιρία δολοφόνων' που ιδρύθηκε το 1996, μετά από σωρεία...


...καταγγελιών αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα της το 2007 σε Blackwater Worldwide, το 2009 σε Xe Services και το 2011 σε Academi.
Βέβαια "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς", αφού παρά τα σκάνδαλα ο Ομπάμα ενέκρινε κονδύλιο ύψους 250 εκ. δολαρίων, προκειμένου η εν λόγω εταιρία να εργαστεί μαζί με τη CIA, στο Αφγανιστάν.

Δείτε πως αντιδρούν οι "μάγκες' όταν χτυπούν τη γυναίκα, τον τρόπο της οδικής συμπεριφοράς τους , αφού οδηγούν λες και παίζουν videogame. Και όταν κάποιος κακόμοιρος Ιρακινός πολίτης τους κοιτάει του απαντάνε με τσαμπουκά: "Τι κοιτάς ρε....asshole;"
Στο τέλος του βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό Harper, εμφανίζεται για λίγο το 'μότο' της εταιρίας που ηχεί ειρωνικά για κάθε νοήμων άνθρωπο: ""Προς στήριξη της ασφάλειας, της ειρήνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας παντού."



πηγή: pressarismenos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.