Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Πήραν όλοι προθεσμία."Έκραξαν" τη γυναίκα του Άκη.


Προθεσμία να απολογηθούν από την ερχόμενη Τετάρτη 25/4 έως και την Παρασκευή 27/4 πήραν και οι 10 νέοι κληθέντες από το εισαγγελέα για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.
Η κόρη του ,Αρετή, προκειμένου να...


 αποφύγει τις κάμερες εμφαν΄σιτηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων νωρίς το πρωί ενώ η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη προσερχόμενη , δέχτηκε φραστική επίθεση από μια γυναίκα η οποία της φώναζε "αίσχος" και "βλαχάρα"
Οι αρχές εξετάζουν τα στοιχεία που έχουν βρεθεί στα σπίτια που έγιναν οι έρευνες και όπως λένε δικαστικές πηγές δεν αποκλείεται εάν προκύψουν νέα δεδομένα δεν αποκλείεται να απαγγελθούν νέες κατηγορίες ή και να κληθούν για απολογία μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ.
Στόχος των αρχών είναι να κλείσει ο φάκελος το αργότερο μέσα σε 4 μήνες και γι αυτό το λόγο διαρρέουν πως δεν πρόκειται να δοθεί καμμία νέα προθεσμία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.