Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το τελευταίο "αντίο" [ΒΙΝΤΕΟ]


Εκατοντάδες κόσμου, από το πρωί, περνούν από το παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου Αθηνών, εκεί όπου εκτίθεται η σορός του μεγάλου καλλιτέχνη, Δημήτρη Μητροπάνου....


Ανθρωποι κάθε ηλικίας, σχηματίζουν ουρά δεκάδων μέτρων, περιμένοντας υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για να ασπαστούν για τελευταία φορά τον Δημήτρη Μητροπάνο. Τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή, που έφυγε από κοντά μας στις 17 Απριλίου.


Η σορός του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη εκτίθεται από τις 10 το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα ενώ στις 2.00 το μεσημέρι γράφεται ο επίλογος της ζωής του μεγάλου καλλιτέχνη, με την κηδεία του.



Ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι ίσως ο τελευταίος από τους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες. Άνθρωπος μετρημένος με ξεκάθαρες απόψεις μακριά από τις κραυγές του σύγχρονου life style. Έκανε επιλεγμένες εμφανίσεις και μέχρι το τέλος της ζωής του αρνήθηκε να λάβει μέρος στο γαϊτανάκι των ανούσιων εμφανίσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.