Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στέλνουν τα λεφτά που τους δίνουμε εμείς, στη χώρα τους οι Αλβανοί μετανάστες.

Αύξηση των καταθέσεων στις εμπορικές τράπεζες, τόσο σε εθνικό (λεκ) όσο και σε ξένο νόμισμα, καταγράφηκε το Φεβρουάριο του 2012 στην Αλβανία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Κεντρική Τράπεζα της βαλκανικής αυτής χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της...


 Κεντρικής Τράπεζας, το σύνολο των καταθέσεων σε δολάρια ΗΠΑ διαμορφώθηκε σε 426 εκατομμύρια δολάρια το Φεβρουάριο του 2012, έναντι 403 εκατ. δολαρίων την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Η ίδια τάση επικράτησε και στις καταθέσεις των πολιτών σε ευρώ, καθώς το σύνολό τους διαμορφώθηκε σε 2 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, έναντι 1,7 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Επίσης, αύξηση των καταθέσεων καταγράφηκε και σε λεκ, καθώς το σύνολό τους διαμορφώθηκε σε 371 δισεκατομμύρια τον Φεβρουάριο του 2012, έναντι 355 δισεκατομμυρίων λεκ την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.