Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Γιαγιά χειρότερη και από... γκάνγκστερ

Προμήθευε το 40% της μαριχουάνας που κυκλοφορούσε στην γειτονιά της. Προμήθευε το 40% της μαριχουάνας που κυκλοφορούσε στην γειτονιά της...
Όταν η αστυνομία της Οκλαχόμα μπήκε στο σπίτι μια ηλικιωμένης γυναίκας γνώριζαν ότι θα έβρισκαν λίγη μαριχουάνα. Δεν περίμεναν όμως ότι θα έβρισκαν τέσσερα κιλά, ούτε ότι η γιαγιά θα είχε περίστροφο και 276.000 δολάρια κρυμμένα.
Σύμφωνα με τις αρχές η συγκεκριμένη γιαγιά ήταν αυτή που πουλούσε περίπου το 40% της μαριχουάνας που κυκλοφορούσε στην περιοχή. «Τεράστια ήταν η έκπληξή μας»είπε εκπρόσωπος τύπου. «Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση για την ηλικία της».
Στην αρχή μάλιστα η γιαγιά ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα τα είχε για να πληρώσει τις εισφορές στο ασφαλιστικό της ταμείο. Στο σαλόνι της, εκεί όπου κοιμούνταν τα εγγόνια της, η 73χρονη είχε κρυμμένα σε διάφορα σημεία μέσα σε σακούλες τα χρήματα και τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.