Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Ποντικός» ... χτύπησε σε σχολεία και έκλεψε υπολογιστές


Με ένα μαχαίρι και αρκετό ... θράσος 26χρονος χτύπησε σε δύο σχολεία του Ηρακλείου που συστεγάζονται στην περιοχή των Δειλινών. Στο στόχαστρο του δράστη βρέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα αξίας, ωστόσο έγινε αντιληπτός από περίοικους και...


πιάστηκε στα πράσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί. Ο νεαρός έσπασε το τζάμι εισόδου αίθουσας ισογείου του 33ου Δημοτικού σχολείου στην περιοχή των Δειλινών Ηρακλείου, εισήλθε εντός και αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Στη συνέχεια παραβίασε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου την εξωτερική πόρτα του 10ου Γενικού Λυκείου, που συστεγάζεται με το 33ο Δημοτικό σχολείο, εισήλθε και παραβίασε αίθουσα προβολών, από το εσωτερικό της οποίας αφαίρεσε πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών.

Κατά τη διαφυγή του ο 26χρονος έγινε αντιληπτός από περίοικους και Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στο πλαίσιο αναζητήσεων, τον εντόπισαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των σχολείων. Επιπλέον στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

πηγή: prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.