Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μόνος του έλεγε Ευαγγελάτος ειδήσεις και... μόνος του τις άκουγε!

Δε φτάνει που αποφάσισε ως γνήσιος απεργοσπάστης να βγάλει την εκπομπή του στον αέρα (όπως και οι υπόλοιποι απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ, για να μην φανεί ότι έχουμε και εμπάθεια), τερμάτισε και τελευταίος! Ναι, χωρίς κανένα κανάλι ιδιωτικού σταθμού να μεταδίδει δελτία ειδήσεων, ούτε καν ζωντανό πρόγραμμα, ο απίθανος Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε....



αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο... να τερματίσει τελευταίος!!!

Συγκεκριμένα, στο διάστημα 7-8 που υποτίθεται ότι η εκπομπή του βρίσκεται στα πολύ φόρτε της, ο πίνακας τηλεθέασης έγραψε τα εξής νούμερα (σ.σ. στα νεανικά κοινά / 15-44):

MEGA: 30,4
ΑΝΤ1: 13,56
ALPHA: 11,1
STAR: 10,74
ΣΚΑΪ: 10,84

Υπ' όψιν, εκείνη την ώρα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έπαιζαν "κονσέρβες" ή σειρές (όπως είχε προγραμματίσει ο ΑΝΤ1 και τo Mega).

3 σχόλια:

  1. Έχω την εντύπωση ότι φταίει και ο Ευαγγελάτος επειδή ακριβώς είναι ο Ευαγγελάτος, αλλά μάλλον μεγάλο μερίδιο φέρει και το κανάλι επειδή οι «δήθεν» Αλαφουζαίοι θέλουν να δείξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Η αντιπάθεια του Έλληνα προς την «οικογένεια» είναι ολοφάνερη σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιούνται οι Αλλαχφουζαίοι και δεν χρειάζονται ούτε μετρήσεις, ούτε AGB. Αλήθεια, μια και το 'φερε η κουβέντα, πόσο σωστές και ειλικρινείς είναι οι μετρήσεις της AGB; Όσο και των δημοσκοπήσεων; Οδυσσεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαμε για τον Ευαγγελατο, τη φωνη της αληθειας.

    Αυτον που κατασκευασε την δήθεν αποκλειστικοτητα με τους αλβανους με τα καλασνικοφ στην επανασταση κατα του Μπερισα, οι οποιοι ηταν τελικα αλβανοι στην πελοπονησο πληρωμενοι απο τον ιδιο.

    Αυτον που συνεργατες του δηθεν κανανε αποκλειστικο στο Αφγανισταν των ταλιμπαν, ενω ηταν στο διπλανο πακισταν και τους ξεβρακωσε ο πραγματικος ρεπορτερ ο Γεωργιαδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο η***** ξαναεπέστρεψε με τα ψέματα και τις προπαγάνδες του χάλασε και το μητρώο του ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.