Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Υποδοχή αρχηγού στον Καραμανλή

Δεκάδες στελέχη και μέλη της ΝΔ υποδέχτηκαν το πρωί έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή...

Ο κ. Καραμανλής ανέβηκε στον πέμπτο όροφο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Τσάμη, και τους υποψήφιους βουλευτές στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης.

Συζήτησαν για την προεκλογική δραστηριότητα και στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως «για να κυβερνηθεί ο τόπος, πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά».

Ο πρώην πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και του είπε ότι περιμένει από αυτόν οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ χαιρέτησε όλους τους υποψήφιους ξεχωριστά και αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον καθένα.

Παρών ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι οι δυο τους ήταν από τους πιο παλιούς στην αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.