Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Την "έπεσαν" στον Πέτρο Ευθυμίου μέλη της Χρυσής Αυγής

Επεισόδιο είχαμε πριν από λίγο σε καφετέρια στο Μαρούσι μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και του πρώην υπουργού Πέτρου Ευθυμίου.Ο Πέτρος Ευθυμίου βρισκόταν...


 στην καφετέρια που είχαν συγκεντρωθεί φίλοι του , στα πλαίσια των προεκλογικών του εκδηλώσεων.Κοντά στην περιοχή γινόταν λαϊκή αγορά στην οποία μοίραζαν φυλλάδια μέλη της Χρυσής Αυγής.Κάποιος φαίνεται πως τους ενημέρωσε για την παρουσία του πρώην υπουργού στην καφετέρια και τα μελη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν προς την καφετέρια.Φτάνοντας και βλέποντας τον Πέτρο Ευθυμίου , άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενώ κάποιοι πέταξαν και καφέδες προς το μέρος του.Μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής ,έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και άλλοι περαστικοί που ,είδαν να γίνεται φασαρία και μόλις αντιλήφθηκαν τον λόγο άρχισαν και αυτοί να φωνάζουν συνθήματα όπως :"κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες." Ο πρώην υπουργός φάνηκε ψύχραιμος και λίγο αργότερα τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν ψέλνωντας τον εθνικό ύμνο,χωρίς να σημειωθούν άλλα έκτροπα.

1 σχόλιο:

  1. να αφησουν την ακρα δεξια να μην την μπλεκουν την χρυση αυγη σε πραγματα που αλλοι τοσα χρονια εκαναν που λεηλατησαν την πατριδα που αιματοκυλησαν τα πατροπαραδοτα ηθη εθιμα μας .ντροπη κοι να εμπλεκετε την χρυση αυγη και μαλιστα τετοια μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.