Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Δεν θέλουν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές οι υπάλληλοι

Η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι στο εμπόριο «δεν θα επιτρέψουν την για μια ακόμα φορά επιχειρούμενη άλωση της Κυριακής αργίας».Η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι στο εμπόριο «δεν θα επιτρέψουν την για μια ακόμα φορά επιχειρούμενη άλωση της Κυριακής αργίας»....
«Σε μια στιγμή που τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, οι απολυμένοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Εμπόριο πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και οι καταναλωτές δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα βασικά προϊόντα διατροφής, η υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άννα Διαμαντοπούλου βρήκε το θαυματουργό φάρμακο για το εμπόριο: το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων Ελλάδος και σημειώνει ότι μία τέτοια απόφαση θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη δοκιμαζόμενη αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα λειτουργήσει προς όφελος μόνο των ολίγων αλλά εκλεκτών πολυεθνικών.
Η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι στο εμπόριο, δηλώνουν ότι «δεν θα επιτρέψουν την για μια ακόμα φορά επιχειρούμενη άλωση της Κυριακής αργίας».

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη και σήμερα που ανοίγουν κάποιες κυριακές τα καταστήματα δεν κερδίζουν τίποτα παραπάνω από το να φεύγουν αυτοί που ψωνιζαν από δευτέρα ως σάββατο και να πηγαίνουν κυριακή.δηλαδή πριν είχαν πχ 100 πελάτες στο εξαημερο και έχουν πάλι 100 στο εφταημερο.το μονο που καταφέρνουν είναι να εξαθλιωνουν την οικογενειακή και εργασιακή γαλήνη τον ιδ.υπαλλήλων.αν είναι έτσι να ανοίξουν τράπεζες,εφορίες και δημόσιες υπηρεσίες το σαββατοκύριακο για να καταλάβουν όλοι την αξία της χαμένης κυριακής /αργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.