Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στο ΛΑ.Ο.Σ και ο Γιώργος Κύρτσος

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι ο δημοσιογράφος-εκδότης Γιώργος Κύρτσος όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο.Παράλληλα...


 ο Γιώργος Κύρτσος αναλαμβάνει και χρέη εκπροσώπου τύπου του κόμματος.
«Απαντώ θετικά στην πρόσκληση που είναι ταυτόχρονα και πρόκληση. Στην πρόσκληση ενός ηγέτη που έχει ανοίξει το δρόμο και στον οποίο χρωστάμε πολλά και στην πρόσκληση επίσης στελεχών και της βάσης του ΛΑΟΣ που δίνουν παράδειγμα αγωνιστικότητας και ανιδιοτέλειας που με κάνει να συστρατευτώ μαζί τους» υπογράμμισε ο κ. Κύρτσος έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Γ.Καρατζαφέρη στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Καλή αποτυχία σιγουράντζα.Από ιδεολογικός καθοδηγητής του (Κ.κ.Ε;)στο Λονδίνο μυστικοσύμβουλος του Μητσοτάκαρου και think tank(τρομάρα του) ,εκδότης εφημερίδας του δρόμου και τώρα νεόκοπος σωτήρας.Διαγκωνίσθηκε με τον άλλο πρίγκηπα της δημοσιογραφίας Τρά(γ)κα για την περίβλεπτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.Κέρδισε ο χειρότερος -ναί υπάρχουν και χειρότεροι απο τον Τρά(γ)κα) αλλά και ο πιό κουτός παρ΄ότι μυαλοπώλης (κατά το σανοπώλης του αρχηγού).Προϊσταται και κατευθύνει Βουγιουκλάκη ,Μπάρμπα,Χαντζάρα (άλλο κόσμημα της δημοσιογραφίας)τον μερακλή σεξολόγο Βαϊτση ,το ζαγάρ' τον φοροτεχνικό αναπληρωματικό και τον μπούλη φυγόστρατο .Ενδεκάδα-λέμε τώρα - που σπάει κόκκαλα...Ε,ρε γλέντια που λέει και ο καραγκιόζης για το θέατρο σκιών ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.