Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Βάλτε πετρέλαιο με χαμηλό φόρο κατανάλωσης για να είστε έτοιμοι για του χρόνου και εξωφλήστε σε άτοκες δόσεις

Η ελίν προσφέρει στους καταναλωτές της τη δυνατότητα να εξοφλήσουν την αγορά πετρελαίου θέρμανσης σε 5 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Αναλυτικότερα, οι καταναλωτές εντός Αττικής οι οποίοι...


 επιλέγουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης απ’ ευθείας από την ελίν καλώντας στο 801 11 802 11 ή στο 210 62 41 600, μπορούν να εξοφλήσουν την αγορά τους μέσω πιστωτικής κάρτας, σε 5 άτοκες δόσεις.

Η προσφορά δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη πιστωτική αλλά ισχύει για τις κάρτες VISA & MasterCard, για αγορές πετρελαίου θέρμανσης οι οποίες θα γίνουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου θέρμανσης, στις 30 Απριλίου.

Η ελίν, με την προσφορά αυτή διευκολύνει όσους καταναλωτές αποφασίσουν να γεμίσουν τις δεξαμενές τους και να επωφεληθούν από τον μειωμένο ειδικό φόρο κατανάλωσης που ισχύει σήμερα, εξοφλώντας την αγορά τους σε 5 μήνες.

Παράλληλα, η ελίν φροντίζει ώστε οι πελάτες της να παραλαμβάνουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης, στη σωστή ποσότητα. Η εταιρία χρησιμοποιεί για τη διανομή, υπαλλήλους οδηγούς και ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα, εφοδιασμένα με συστήματα εντοπισμού θέσης GPS και μετρητές στάθμης καυσίμου ενώ εδώ και 15 χρόνια, εξειδικευμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους παραδόσεων.

Ακόμη η ελίν, μέσω της ιστοσελίδας της www.elin.gr, ενημερώνει τους καταναλωτές για τη σωστή διαδικασία παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης.

σσ planet-greece:η ανάρτηση δεν γίνεται για να διαφημιστεί η εταιρία πετρελαιοειδών αλλά για να διευκολυνθούν και να απωφεληθούν οι αναγνώστες του blog  μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.