Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ύποπτος για δολοφονία με... πλοκάμι χταποδιού

Ο Νοτιοκορεάτης, που ειδοποίησε την αστυνομία για το θάνατο της φίλης του, φέρεται να την έπνιξε.Ο Νοτιοκορεάτης, που ειδοποίησε την αστυνομία για το θάνατο της φίλης του, φέρεται να την έπνιξε....
Έναν 31χρονο συνέλαβε η αστυνομία της Νότιας Κορέας ως ύποπτος της δολοφονίας της φίλης του, ο θάνατος της οποίας είχε αρχικά αποδοθεί σε πνιγμό όταν κατάπιε ένα ζωντανό μικρό χταπόδι, μια σπεσιαλιτέ της χώρας.
Μετά τις έρευνες πολλών μηνών, ο ύποπτος που έγινε γνωστός μόνο με το όνομα Κιμ, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, δήλωσε ο εισαγγελέας της Ιντσεόν, δυτικού προαστίου της Σεούλ, Λι Γκέον-Τάε. «Ο ίδιος απορρίπτει την κατηγορία, όμως πιστεύουμε πως έχουμε αρκετές αποδείξεις εναντίον του», πρόσθεσε ο ίδιος.
 
Ο 31χρονος πήγε σε ξενοδοχείο της Ιντσεόν με τη φίλη του τον Απρίλιο του 2010, αφού πρώτα αγόρασε δύο μικρά ζωντανά χταπόδια από γειτονικό εστιατόριο. Λίγο μετά ειδοποίησε την ρεσεψιόν ότι η φίλη του Γιούν πνιγόταν και δεν ανέπνεε αφού έφαγε ένα από τα θαλασσινά. Η 24χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε 16 ημέρες αργότερα. Στο λαιμό της βρέθηκε ένα πλοκάμι και ο θάνατός της αποδόθηκε σε ασφυξία.
 
Όμως ο πατέρας του θύματος ανακάλυψε πως η κοπέλα είχε κάνει ασφάλεια ζωής ύψους 200 εκατομμυρίων γουόν (133.300 ευρώ) με δικαιούχο τον σύντροφό της γι' αυτό κατήγγειλε το γεγονός και η αστυνομία άρχισε έρευνες. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο ύποπτος έπνιξε την κοπέλα με το πλοκάμι ενός μεγάλου χταποδιού ή με ένα μαξιλάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.