Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνελήφθη πάλι ο Λάκης Γαβαλάς και η αδερφή του! [ΒΙΝΤΕΟ]


Για ακόμη μία φορά, συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς, αυτή τη φορά για νέα χρέη προς το δημόσιο "κάτι εκατ. ευρώ"!!! Μαζί με αυτόν και η 50χρονη αδελφή του....



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν στο νέο τους μαγαζί στην οδό Βουκουρεστίου.
Συγκεκριμένα, το ύψος της οφειλής από την ανακριβή απόδοση Φ.Π.Α., κατά τη διαχειριστική περίοδο από 01-01-2011 έως 31-03-2011, ανέρχεται στο ποσό των 2.214.188,24 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σύμφωνα με δικαστικές πηγές δεν αποκλείεται να διαταχθεί ακόμη και η προφυλάκισή τους!

Θυμηθείτε το βίντεο από την πρώτη φορά που συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς. Η σύλληψή του άνοιξε τον χορό της φαρσοκωμωδίας που έχει στηθεί γύρω από το θέμα των συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο, τους οποίους αφήνουν λίγες ώρες μετά ελεύθερους η δικαιοσύνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.