Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ακόμα μία πολιτική αυτοκτονία; Νεκρός ο Λέκτορας Νίκος Πολύβος

http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2012/04/Nikos.jpg
Το μήνυμα στο facebook...

Ακόμα μία αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στις πάμπολλες που συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Ο Νίκος Παλυβός, Δρ. γεωλογίας, εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών έμεινε αδιόριστος και έβαλε τέλος στη ζωή του....

 Ο 38χρονος αυτόχειρας ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ τα οποία έχουν εκλεγεί και είναι υπό αναμονή τοποθέτησης, αλλά οι διορισμοί έχουν σταματήσει λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η Πρωτοβουλία μελών ΔΕΠ υπο αναμονή τοποθέτησης, «Α-λέκτωρ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει. Εχθές, 23/04/2012, αυτοκτόνησε ο συνάδελφος και φίλος Νίκος Παλυβός. Ήταν Λέκτορας υπό διορισμό στο Τμήμα Γεωλογίας του ΕΚΠΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας και της συντονιστικής.»

Το μήνυμα στο facebook

H φωτογραφία τού 38χρονου αυτόχειρα κάνει το γύρο σήμερα του Facebook με τα παρακάτω λόγια: ‘‘Άλλη μια δολοφονία του μνημονίου. Ως εδώ. Όχι άλλο δικό μας αίμα”.

Πάντως, μέχρι στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό εάν άφησε πίσω του κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.