Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Άκαρπη η πρώτη συνάντηση των αρχηγών με Παπούλια

Χωρίς αποτέλεσμα φαίνεται πως καταλήγει η πρώτη συνάντηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα παρουσία του Παπούλια για τον σχηματισμό κυβέρνησης.Οι δύο πρώτοι κατηγορούν τον Τσίπρα ότι...


 δυναμίτησε το κλίμα και πως οδηγεί την χώρα σε εκλογές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι οδηγεί σε «ναυάγιο» τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του πριν λίγο είπε πως ο κ.Τσίπρας ήταν αρνητικός σε όλα και πως οδηγεί την χώρα σε εκλογές.
Σε λίγο αναμένεται να κάνει δήλωση και ο Αλέξης Τσίπρας ενώ θα βγάλει ανακοίνωση και η προεδρία.
Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ πάντως έλεγαν πριν λίγο πως δεν υπήρχε καμία έκπληξη και πως οι τόνοι στην συνάντηση ανέβηκαν αλλά με επιχειρήματα.Τόνιζαν επίσης για άλλη μια φορά πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει σε κυβέρνηση με προαποφασισμένη σύνθεση, προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια του προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.