Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αλαβάνος: Να φύγουμε από το ευρώ (μιλάει ο αριστερός με την δεξιά τσέπη) [ΗΧΗΤΙΚΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ]

Στη φόρα όλο το "Πόθεν Έσχες"!

Ο επαναστάτης με το μισο εκατ. ευρώ καταθέσεις και τα 12 ακίνητα (φήμες κάνουν λόγο και για καταθέσεις στο εξωτερικό, αλλά δεν επιβεβαιώνονται, άρα τις εκλαμβάνουμε εκ των ουκ άνευ) προτείνει δημοσίως την έξοδο της χώρας από το ευρώ! Σχεδόν 2 εκατ. ευρώ αξίζει η περιουσία του! Ας δούμε, λοιπόν, στο planet-greece, ποιος είναι ο αριστερός Αλαβάνος, με την τεράστια περιουσία που προσπαθεί να βυθίσει την Ελλάδα στο χάος. Επειδή, εμείς στο planet-greece, δε τρώμε αμάσητη τροφή, διαβάστε ποιος πραγματικά είναι ο Αλέκος Αλαβάνος....


Να φύγουμε, να πάμε άλλού.....

Υπέρ της εξόδου της χώρας από την ζώνη του Ευρώ τάχθηκε, μιλώντας στο "Ράδιο 9", ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος, επαναλαμβάνοντας πως αυτό αποτελεί μονόδρομο εάν καταγγελθεί το μνημόνιο.
"Το να αποκοπούμε από ένα ισχυρό νόμισμα και να έχουμε ένα εθνικό νόμισμα θα μας δώσει δυνατότητες ανάκαμψης" εκτίμησε ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος πρόσθεσε πως πρέπει να προετοιμαστούμε για το τι θα φέρει μια τέτοια εξέλιξη.
"Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχει εύκολος δρόμος" είπε ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος παραδέχτηκε πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο σαφώς μπορεί να υπάρξει λιτότητα, έκτακτα μέτρα και ελλείψεις, αλλά για ένα μικρό διάστημα μερικών μηνών.
Όπως είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, το δίλλημμα δεν είναι "ευρώ ή δραχμή", αλλά "ευρώ με το μνημόνιο ή όχι στο μνημόνιο με ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη", τονίζοντας πως αυτό πρέπει να το πει κανείς στον κόσμο, ώστε να μην είναι στο έλεος του εκφοβισμού.
Αναφερόμενος στις διεργασίες για σχηματισμό κυβέρνησης, ο κ.Αλαβάνος εκτίμησε πως όλη αυτή η διαδικασία γελοιοποιεί τη δημοκρατία μας και τάχθηκε υπέρ της νέας προσφυγής στις κάλπες.

 

 Το Πόθεν Έσχες του.... αριστερού Αλέκου...

Πείτε μας κακεντρεχείς, πείτε μας άπιστους, πείτε μας καχύποπτους. Όμως εμείς, στο planet-greece, με βάση το "Πόθεν Έσχες" του Αλέκου Αλαβάνου, δεν πιστεύουμε ότι ο λόγος του δεν κρύβει κερδοσκοπικά παιχνίδια. Εκτιμούμε ότι κάνει πολιτική εκ του ασφαλούς. Επικίνδυνη πολιτική, στα όρια του άκρατου λαϊκισμού, έχοντας ο ίδιος εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον του.

Μήπως αποφασίσατε να το παίξετε... αγανακτισμένος κύριε Αλαβάνε γιατί οι 453.000 ευρώ καταθέσεις, που έχετε, δε σας φτάνουν για να πληρώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ για τα 12 ακίνητα που διαθέτετε;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.