Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κανέλλη - Ντινόπουλος: Βουλευτές.... νταλικιέρηδες! [ΒΙΝΤΕΟ]

Καμαρώστε επίπεδο βο(υ)λευτών που ζητούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Δείτε στο βίντεο τι χαρακτηρισμούς αντήλλαξαν ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρης Ντινόπουλος και η η υποψήφια βουλευτίς του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Καμαρώστε το επίπεδο από τους αχαρακτήριστούς......




1 σχόλιο:

  1. Αυτά είναι ...
    Κορυφαίο επίπεδο και ωριμότητα!

    Αυτό που εξοργίζει περισσότερο είναι η στάση της Κανέλλη που συνέχεια κατακρίνει, γιατί δεν γίνονται κυβέρνηση να κάνουν αυτά που λένε;
    Τι παριστάνουν, τον πο**τη με ξένο κ*λο;
    Θα πρέπει να ξυπνήσει ο λαός και να ξεριζώσει ακόμα και αυτό το παράσιτο που έχει μεγαλώσει δίπλα στα δύο γέρικα και σαπισμένα δέντρα.

    Εκτός και αν "κάτι ξέρουν" εκεί στην αριστερά. Σου λένε, χαμένο χαρτί η χώρα... ας παριστάνουμε τις κραζοκανάτες στα κανάλια, μπας και γλιτώσουμε από την οργή του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.