Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ομπράντοβιτς: "Πιστεύω πώς ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ"


«Πιστεύω πως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Τίποτα δεν εξαρτάται από μένα. Δεν τίθεται θέμα αν θέλω να συνεχίσω, ποτέ δεν ήταν αυτό το θέμα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ. Είναι....


 φυσιολογική κατάσταση να είναι μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή μετά από 13 χρόνια; Ο Φέργκιουσον είναι 25 χρόνια στη Γιουνάιτεντ κι εγώ θα ήθελα να είμαι 36 χρόνια. Δεν είναι δική μου όμως η απόφαση. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και δεν είναι μια σχέση προπονητή-ομάδας», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός.

Για τον αγώνα ανέφερε ότι «ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί σε τέτοια ματς είτε κερδίζεις, είτε πας σπίτι σου. Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκινήσαμε νευρικά, με πολλά λάθη και ο αντίπαλος μάς τιμώρησε. Χάσαμε εύκολα καλάθια, που δεν ήταν δυνατό να τα χάσει κανείς. Το τελικό σκορ, 84-74, είναι πλασματικό, γιατί όλα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως ο Ολυμπιακός παίζει με μεγαλύτερη ενέργεια και είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Έχουν αποκτήσει εμπειρίες από τα παιχνίδια και με τη βοήθεια του προπονητή παρουσιάζουν αυτό το πρόσωπο. Ήταν απαραίτητο, λοιπόν, να παίξουμε κι εμείς με τέτοια ενέργεια».

Για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό, τέλος, δήλωσε πως «είναι κάτι ξεχωριστό να διεκδικούν αυτές οι δύο ομάδες τον τίτλο σε έναν αγώνα. Όλοι θέλουν να δουν αυτό το ματς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.