Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Κατώτερο των περιστάσεων το πολιτικό σύστημα»

Αιχμηρή ήταν η αντίδραση των Οικολόγων Πράσινων για το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξε και η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγώνΑιχμηρή ήταν η αντίδραση των Οικολόγων Πράσινων για το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξε και η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών...
«To πολιτικό σύστημα αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά κατώτερο των περιστάσεων» σχολίασαν οι Οικολόγοι-Πράσινοι, προσθέτοντας πως «η αδυναμία συμφωνίας, έστω και για όσα ιεραρχήθηκαν ως πολιτικές προτεραιότητες, όπως η παραμονή στην Ευρώπη και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, προδίδει τη στρεβλή αντίληψη περί συνεργασιών των κομμάτων της Βουλής».
«Η χώρα οδηγείται εκ νέου σε εκλογές, όπου η μόνη διέξοδος θα είναι να ενισχυθούν οι πολιτικές δυνάμεις που θα λειτουργήσουν ως καταλύτες, στην αλλαγή που κατεπειγόντως αναζητά η κοινωνία. Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα ζητήσουμε την ψήφο των πολιτών για να αποτελέσουμε μέρος της λύσης που χρειάζεται η χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.