Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κι άλλη μήνυση στον Παπαγιάννη

Ρε Γιάννη,δεν γράφεις και καμμιά αλήθεια;
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή του blog Fimotro κατέθεσε ο πρόεδρος του ALPHA, επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Η μήνυση αφορά ...
 
δημοσίευμα στο blog στις 11-5-2012, οπότε το Fimotro εμφανίζει τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά να...
δημοσιοποιεί μέσω του ALPHA ψεύτικο γκάλοπ στο οποίο φερόταν να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ταυτοποίηση του Παπαγιάννη ως διαχειριστή του Fimotro έχει προκύψει από μήνυση που έχει υποβάλει ο διευθυντής Ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος για εκβίαση, απειλή κατά της ζωής και συκοφαντική δυσφήμιση. Η GOOGLE τότε είχε αποφανθεί ότι ο Γιάννης Παπαγιάννης είναι ο διαχειριστής. Εξάλλου, πριν από μερικές ημέρες σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ ο ίδιος ο Παπαγιάννης παραδέχεται ότι είναι ο διαχειριστής του Fimotro. Αυτοαποκαλείται μάλιστα πρωτοπόρος. Ο επιχειρηματίας έχει κάνει αγωγή στον Παπαγιάννη ζητώντας 100.000 ευρώ. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.