Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΟΥ: Τα ψηφοδέλτια για την σύσταση Προανακρατικής Επιτροπής [ΦΩΤΟ]


Δείτε όλα τα ψηφοδέλτια που φτιάχτηκαν για την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή που αφορά στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ....


Προς το παρόν η διαδικασία έχει διακοπεί η συνεδρίαση προκειμένου να συσκεφθούν οι εκπρόσωποι των κομμάτων για το θέμα του πώς θα συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια και πόσα τελικά θα μοιραστούν στους βουλευτές, αφού τα κόμματα δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν για το θέμα που τους απασχόλησε όλες τις τελευταίες ημέρες και προκάλεσε σφοδρή αντιπαράθεση στην Ολομέλεια το πρωί, πριν ξεκινήσει η επί της ουσίας συζήτηση για την προανακριτική επιτροπή.

Το πρόβλημα έγκειται σταν αν μπορούν οι βουλευτές να επιλέξουν μία ή όλες τις προτάσεις και το με ποιά από αυτές τις προτάσεις μπορεί να παραπεμφθεί κάποιος στη διαδικασία της προανακριτικής.

Για παράδειγμα εάν έχουν δύο προτάσεις αριθμό ψήφων πανω από 150 θα προχωρήσουν και οι δύο προτάσεις ή όχι.


Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.