Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Έχω στα χέρια μου τα αμυντικά σχέδια της χώρας! [ΒΙΝΤΕΟ]


Χοντρός καυγάς άναψε στη Βουλή, μετά την ωμή ομολογία Βενιζέλου ότι πήρε αντίγραφο από όλα τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας, απ' όταν ήταν υπουργός Άμυνας, και τα έχει στο συρτάρι του σπιτιού του!...



Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου έπειτα από την αποκάλυψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ότι έχει στο γραφείο του αντίγραφα από αμυντικά σχέδια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως κρατά αντίγραφα από τα σχέδια που συνέταξε ο ίδιος όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας, υπογραμμίζοντας πως τα περιοδικά που ειδικεύονται σε αμυντικά θέματα δημοσιεύουν πιο απόρρητα στοιχεία από αυτά που κατέχει.

Με τη λήξη της πρωτομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε να διευκρινισθεί από τον κ. Βενιζέλο πως βρίσκεται ακόμη στην κατοχή του απόρρητο υλικό που αφορά την άμυνα της χώρας.

 «Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι απέκρυψα και υπεξήγαγα τη λίστα. Από ποιον; Από το ΣΔΟΕ που την είχε; Ποια λίστα; Την άτυπη ψηφιακή φωτοτυπία;» τόνισε ο κ. Βενιζέλος και αναρωτήθηκε: «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;» είπε χαρακτηριστικά.

Το θέμα σχολίασε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε πως εξεπλάγην από την αναφορά του κ. Βενιζέλου ότι είναι φυσιολογικό κάποιος που έχει διατελέσει υπουργός να κρατά αντίγραφο κρίσιμων ζητημάτων στο γραφείο του και να μην το έχει καταθέσει όταν φεύγει από τη θέση του.

«Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ομολογούσε ότι κατέχει σημαντικά στοιχεία για την άμυνα της χώρας και από κάτω το κοινό θα χειροκροτούσε» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.