Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δείτε γελοιογραφίες για την Ελλάδα από τα ξένα ΜΜΕ


Φυλάνε Θερμοπύλες ενάντια στη Μέρκελ, Μέρκελ και Ολάντ στον Τιτανικό που προσκρούει στο ελληνικό παγόβουνο....
Δείτε στο planet-greece τις γελοιογραφίες ορισμένων ευρωπαϊκών εφημερίδων για την κατάσταση στην ελληνική πολιτική σκηνή...






Με έναν αρχαιοελληνικό κίονα ως παγόβουνο που απειλεί τον ευρωπαϊκό Τιτανικό την ώρα που το νέο γάλλο - γερμανικό δίδυμο «εγγυάται» την ασφάλεια στην ευρωζώνη ο βρετανικός Independent σχολιάζει τη σημερινή κατάσταση στην Ευρώπη.

Ο Guardian παρουσιάζει τους «300» Έλληνες που προσπαθούν να σχηματίσουν κυβέρνηση και να φυλάξουν Θερμοπύλες απέναντι στην Καγκελάριο Μέρκελ και τις ευρωπαϊκές ορδές.



Η ελβετική Le Temps δείχνει την Ευρώπη να θέτει την Ελλάδα μπροστά σε δύο επιλογές. Στο να εγκαταλείψουμε το ευρώ, ή να μας εγκαταλείψει εκείνο.



Ο Guardian παρουσιάζει τη Μέρκελ ως την «Ελευθερία» του διάσημου πίνακα του Ντελακρουά να ακολουθείται από τον Χέρμαν φαν Ρομπέι, τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και την Κριστίν Λαγκάρντ, με υπότιτλο «η λιτότητα εκλέγει έναν νέο λαό».



Με σύγχρονο Σίσυφο παρομοιάζει την Ελλάδα η βελγική La Libre 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.