Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Υποψήφιος του Τζήμερου: "Οι Έλληνες έχουν...catamalakinsi"

Καμαρώστε κάτι... μπουμπούκια που έχει το κόμμα των Τζήμερου - Μάνου!

Είναι απίστευτο αυτό που έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος "Δημιουργία Ξανά"στο twitter. Σε ανάρτηση για προβολή του γνωστού ντοκυμανταίρ catastroika στο Λευκό Πύργο, ο Ιωάννης Κοσμάς έγραψε: "την catamalakinsi του ελληνικού λαού....

 ότι για όλα φταίνει οι άλλοι εκτός από τους Έλληνες πότε την παίζετε;"


Ο Ιωάννης Κοσμάς, γεννημένος το 1983. Είναι από τη Μεσσηνία και έχει εργαστεί ως γυμναστής. Στο βιογραφικό του σημείωμα αναφέρει πως "πιστεύω πολύ στην ανθρωπινή δημιουργία και είμαι σίγουρος ότι ο τόπος μας έχει πολλά να δώσει στου ανθρώπους της και στην χώρα. Το μόνο που μας χρειάζεται είναι ανοιχτοί ορίζοντες και το μεράκι που έχουμε μέσα στο σπίτι μας να το απελευθερώσουμε και έξω από αυτό. Με τη συμμετοχή μου στην δημιουργία, ξανά! θέλω να προσπαθήσω για την αλλαγή της νοοτροπίας του ωχαδερφισμού και τις εσωστρέφειας".

Είναι φανερό πόσο πιστεύει στην ανθρώπινη δημιουργία ο κ. Κοσμάς. Δεν φτάνει που ζητάει την ψήφο μας...μας είπε και μαλάκες.

πηγή: spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.