Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αποκάλυψη Ντινόπουλου: Kαι έκτο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στην δίκη της 17Ν [BINTEO]


Και έκτο μέλος της 19μελούς διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τα μέλη της 17Ν στο δικαστήριο, σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλο. Πρόκειται για την δικηγόρο Αναστασία....


 Χριστοδουλοπούλου , μέλος της 19μελούς επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ , υποψήφιας βουλευτή στην Α’ Αθηνών και πρώην μέλος της Κομμουνιστικής Οργάνωσης « Μαχητής»

Η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου υπήρξε δικηγόρος υπεράσπισης στο Εφετείο του Ηρακλή Κωστάρη ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για την συμμετοχή σε δολοφονίες ( Μπακογιάννη, Περατικού κ.α) και ήταν γνωστός με το κωδικό όνομα «Χάρης»

Η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου είναι σήμερα, εκτός όλων των άλλων, και υπεύθυνη για την μεταναστατευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.