Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Έχουμε και play off για τη Super League

Μπορεί την ειδησεογραφία να μονοπωλούν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου, ωστόσο έχουμε και αθλητικά δρώμενα. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον Ατρόμητο και η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό, με φόντο το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Διαβάστε στο planet-greece τι έγινε....




ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ: 1-1

Οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τον «Δικέφαλο» να προηγείται στο 29ο λεπτό χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη και τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Μήτρογλου στο 67΄.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πέμπτη συνεχής ισοπαλία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Ατρόμητο.

Το μοίρασμα των βαθμών δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις ομάδες, αφού μετά τα αποτελέσματα του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, υπολείπονται των «πρασίνων»: ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 4 βαθμούς έναντι 5 του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ατρόμητος έχει 2 και η ΑΕΚ 3.

 ΑΕΚ - ΠΑΟ: 2-0

Με έναν Παναθηναϊκό που δε βλεπόταν και μια ΑΕΚ που κατα διαστήματα έπαιξε καλή μπάλα, το αθηναϊκό ντέρμπι έληξε υπέρ των "κιτρίνων".

Τα γκολ της Ένωσης, που κατέγραψε την πρώτη επιτυχία επί των «πρασίνων» σε πλέι οφ ύστερα από επτά αγώνες (μετρούσε 3 ήττες και 3 ισοπαλίες), σημείωσαν οι Μάκος στο 29ο και Κλωναρίδης στο 80ο λεπτό.
Το αθηναϊκό ντέρμπι χαρακτηρίστηκε από την ατυχία που έπληξε τις δύο ομάδες, αφού αμφότεροι οι τεχνικοί υποχρεώθηκαν να κάνουν από δύο αναγκαστικές αλλαγές: ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχασε νωρίς-νωρίς τους Σπυρόπουλο (12΄) με τράβηγμα και Νίνη (24΄), που υπέστη κάταγμα στη μύτη, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει τους Σιαλμά (46΄) και Μάκο (63΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.