Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Λογοκρίσια στο STAR - Φίμωσαν βουλευτή - Χαμός στον αέρα [ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Μόνο στο planet-greece

Πρωτοφανή φίμωση βουλευτή στον τηλεοπτικό αέρα, όπου οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Star έκλεισαν το μικρόφωνο κι εν συνεχεία "πέταξαν" από τον αέρα υποψήφιο βουλευτή! Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο planet-greece όλο το βίντεο....



Τα όσα έλεγε καλεσμένος στο μεσημεριανό δελτίο έφεραν και την λογοκρισία ξαφνικά ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Δημήτρης Αντωνίου χάθηκε από τα παράθυρα του σταθμού όταν άρχισε να αποκαλεί προδότες τους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων και ότι θα πρέπει να ντρέπονται για τα όσα έκαναν με την ψήφιση των μνημονίων.

Ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μάλιστα τους είπε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον ανάμεσα στους πολίτες χωρίς την συνοδεία ασφάλειας. Τα όσα έλεγαν φαίνεται ότι δεν άρεσαν σε κάποιους που έδωσαν την εντολή να κλείσει το μικρόφωνο και να χαθεί από την εικόνα του σταθμού.

Μάλιστα, πληροφορίες του planet-greece αναφέρουν ότι παραλίγο να πέσει και ξύλο μέσα στο κανάλι όταν ο Δημήτρης Αντωνίου ζήτησε εξηγήσεις για την λογοκρισία στην οποία προχώρησαν από το σταθμό σε βάρος του.



* στο 9.04 ο Δημήτρης Αντωνίου ξεκινάει να τα χώνει, χαρακτηρίζοντας ως προδότες τους Ραγκούση και Κεδίκογλου, όπου αρχίζουν σιγά - σιγά να αντιδρούν και συντονισμένα να τον λοιδωρούν από αέρος. Παρατηρείστε τις προκλητικές αντιδράσεις του Γιάννη Ραγκούση!

* το επίμαχο σημείο, όπου προκλητικά τον κόβουν τελείως στον αέρα είναι το 13.10, όπου του κλείνουν τελείως το μικρόφωνο, παρότι δείχνει φωτογραφίες από θηριωδίες των ΜΑΤ και μετά από λίγο εξαφανίζεται τελείως από τον τηλεοπτικό αέρα!!!

10 σχόλια:

  1. Σε λιγο το βίντεο θα προβάλετε κανονικά, η καθυστερηση οφείλετε σε τεχνικούς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε μαγκες μπαγιατεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε μαγκες μπαγιατεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο φίλοι μας, σας ζητούμε συγγνώμη και σας ζητούμε την υπομονή σας για λίγα λεπτά. Είναι μεγάλης διάρκειας, και το σηκώνουμε από άλλον player, λόγω... λογοκρισίας του YouTube (από ποιους άραγε;). Την υπομονή σας, λίγα λεπτά ακόμη, σας παρακαλούμε.

      Σας ζητούμε και πάλι συγγνώμη, αλλά δεν είναι δική μας ευθύνη.

      Διαγραφή
  4. Θα έδωσε εντολή ο Γιαννάκης πάλι γιατι τον έφεραν πάλι σε δύσκολη θέση να τον κόψουν.
    Υπαρχει προηγούμενο, δείτε το βίντεο οπου δίνει ξεδιάντροπα εντολή στους Λυριτζη - Οικονόμου στο πρωινό του ΣΚΑΙ (μετά το 9 λεπτο) να κόψει συνδικαλιστή επειδή όπως λέει ... ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ! Μονο που ο σκηνοθέτης και τα μικρόφωνα όμως τον προδίδουν αποκαλύπτοντας τις σχέσεις των πολιτικών με τα ... παπαγαλάκια τους!
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ!!!

      Διαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=Pu-3hA5uKRw
    Ξεχασα να βάλω link του βίντεο που προανέφερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ VIMEO!! ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΡΝΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TV;;; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΑΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΤΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πρόκειται να ξαναβάλω σταρ ουτε για διαφημισεις!

    Παλιοτομαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.