Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ: 6 αστυνομικοί τραυματίες από πυρά αθίγγανων - καμία προσαγωγή η εντολή της ΕΛ.ΑΣ.!

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας γνώριζε ότι τα Λιόσια και η ευρύτερη περιοχή μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί, όμως, όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα, αλλά όταν πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν 6 αστυνομικοί, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, διαβίβαζαν εντολές να κρυφτούν και να μην ανταποδώσουν τα πυρά....



Όλα ξεκίνησαν στις 9.30 το βράδυ. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσπευσαν στη λεωφόρο Φυλής, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής - σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, που πάντως δεν επιβεβαιώνονται - προπυλάκιζαν αθίγγανους, κατηγορώντας τους για τον άδικο χαμό του αστυνομικού της ΔΙΑΣ,την Κυριακή, όταν ομόφυλός τους παραβίασε κόκκινο φανάρι και χτύπησε τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τα πνεύματα ήταν ήδη οξυμένα, εξαιτίας της επιχείρησης αστυνομικών να συλλάβουν αθίγγανο για καταδικαστικές αποφάσεις. το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Και τότε είχαν επακολουθήσει μικροσυμπλοκές με τους αστυνομικούς, χωρίς όμως να πάρουν έκταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν με αποτέλεσμα σύντομα να αρχίσουν οι οδομαχίες, με τους αθίγγανους να καλούν κι άλλους για συνδρομή. Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά η λεωφόρος Φυλής, στα Λιόσια, και οι δρόμοι γύρω από το Αστυνομικό Τμήμα μετατράπηκαν σε πεδίο μαχών.

Οι αθίγγανοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ, το οποίο παρότι είχε επιβάτες, δέχθηκε βροχή από πέτρες ενώ κάποιοι προσπάθησαν να το πυρπολήσουν, ευτυχώς ανεπιτυχώς. Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι έκαναν πλιάτσικο στα γύρω καταστήματα ενώ κάποιοι παρέδωσαν στις φλόγες - καταστρέφοντάς το ολοσχερώς - ένα ψητοπωλείο.

Κι όταν 6 αστυνομικοί έπεσαν αιμόφυρτοι από τα σκάγια των κυνηγετικών όπλων, με τα οποία έριχναν στο ψαχνό οι αθίγγανοι, το κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. διαβίβαζε να κρατήσουν αμυντική στάση, να προσπαθήσουν να καλυφθούν και να μην ανταπαντήσουν στη βροχή πυρών που δέχονταν!

  Και συν τοις άλλοις, το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι δεν έχουν κάνει ούτε μια προσαγωγή, κατόπιν εντολής του κέντρου Επιχειρήσεων! Ευτυχώς, όλοι οι αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.