Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Καμπάνα 80.000 ευρώ στην Κροατία από την UEFA

Η UEFA επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 80.000 ευρώ στην Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της 14ης Ιουνίου με την Ιταλία στο Πόζναν, για τον Γ΄ όμιλο του EURO 2012....



Η HNS είχε κληθεί σε απολογία για το άναμμα και τη ρίψη φωτοβολίδων από τους οπαδούς της εθνικής Κροατίας, οι οποίοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, επέδειξαν και απρεπή συμπεριφορά, μέσω ρατσιστικών συνθημάτων και ρατσιστικών συμβόλων. Η κροατική ομοσπονδία έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση εντός τριών ημερών από τη λήψη του αιτιολογικού της απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη συμπεριφορά επέδειξαν οι Κροάτες και στο χθεσινό ματς με την Ισπανία και πλέον απειλούνται με βαρύτερη ποινή, αφού είναι και υπότροποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.