Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ - Κι άλλη παραίτηση


 Ο ΕΔΟΕΑΠ καταρρέει και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece μετά την Ελένη Δριβελέγκα άλλο ένα μέλος του ΔΣ υπέβαλε την παραίτησή του. Πρόκειται για....

Μαρία Παπατόλια, η οποία επίσης έδειξε ανάλογη ευθιξία στο θέμα της κακοδιαχείρισης του ταμείου, που δυστυχώς δεν έχει δείξει ούτε η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, ούτε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Η ίδια η πρόεδρος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο, αφήνει να εννοηθεί ότι η παραίτηση της ίδιας και των υπολοίπων μελών μάλλον είναι προ των πυλών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ μετά τις εξελίξεις και τα έκτροπα στη Γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου ,για τα οποία εκφράζει τη λύπη του καταδικάζοντας κάθε μορφής βία από όσους την άσκησαν ,συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση σύμφωνα με τις Καταστατικές διατάξεις του Ταμείου.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Ελένη Σπανοπούλου συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη αποφάσεων, με γνώμονα τη νομιμότητα, το συμφέρον του Οργανισμού και των 20.000 ασφαλισμένων μελών του, τις οποίες και θα ανακοινώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.