Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:Οι διαρρήκτες χτυπούν μέρα μεσημέρι!

Τι θα κάνετε κύριε Σαμαρά για τον κοσμάκη;

Οι διαρρήκτες δεν πτωούνται ούτε από τον καύσωνα,η κατάστραση εκτός ελέγχου,σε απόγνωση οι κάτοικοι του Περιστερίου!

Κάθε προηγούμενο....
έχει ξεπεράσει η κατάσταση με τις κλοπές και τις διαρρήξεις στο Περιστέρι.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που εξασφαλίσαμε από οικία δικού μας ανθρώπου,οι διαρρήκτες μπαίνουν στα σπίτια ανενόχλητοι ακόμα και μέρα μεσημέρι ,αδιαφορώντας για το αν μέσα είναι οι ιδιοκτήτες ,για το αν γίνουν αντιληπτοί αφού λόγω καύσωνα ο κόσμος έχει ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες και ρημάζουν τις περιουσίες.

Μέρα μεσημέρι "χτύπησαν" και διαμέρισμα που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας σε πολυσύχναστο δρόμο του κέντρου του Περιστερίου και αφού άρπαξαν χρήματα,κοσμήματα,ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές τράπηκαν σε φυγή χωρίς μάλιστα να αφήσουν ίχνη παραβίασης.

Η αστυνομία που ας σημειωθεί και αυτό εκλήθη 4 φορές και κατέφθασε μετά από 1 ολόκληρη ώρα στο Περιστέρι παρακαλώ!!!και όχι σε κάποιο απομακρυσμένο και ακριτικό χωρίο,είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί οι διαρρήκτες διαθέτουν κλειδιά-πασπαρτού και ανοίγουν τα διαμερίσματα σε χρόνο ρεκόρ χωρίς ίχνος παραβίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.