Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο οδοντίατρος που "ξεδόντιασε" τον Άκη

Τον αποτελείωσε....

Ο άνθρωπος που από τους κατηγορούμενους για τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου στοχοποιήθηκε ως ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της offshore εταιρείας Nobilis-μέσω της οποίας έγινε και η αγοραπωλησία του ανακτόρου της Δ.Αρεοπαγίτου- είναι οδοντίατρος και ζει στην Αμερική.....


Ήρθε όμως στην Αθήνα μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, στις 11 Ιουνιου και κατέθεσε για την υπόθεση.

Ο οδοντίατρος ονομάζεται Γεωργουλάκης. Την περασμένη εβδομάδα απολογήθηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr ο κ.Γεωργουλάκης κατέθεσε, όχι μόνο πως δεν είναι ο ιδιοκτήτης και δεν έχει ιδέα για το όσα του καταλογίζουν, αλλά περιέγραψε και την εμπλοκή του με τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου:
"Μου τηλεφώνησε η κ. Φρόσω Λαμπροπούλου-η λογίστρια του πρώην υπουργού που είναι προφυλακισμένη για την υπόθεση-και μου ζήτησε να γίνω αντίκλητος για να εξυπηρετώ την αλληλογραφία του κ. Τσοχατζόπουλου στην Αμερική".

Όμως ο οδοντιάτρος ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτικός: "Η πραγματική διαχειρίστρια και εκπρόσωπος της Nobilis είναι η δικηγόρος κα Τσεκούρα" -έχει ήδη καταθέσει και αφέθηκε ελεύθερη.
Ο κ. Γεωργουλακης είπε επίσης πως δεν γνωρίζει τίποτα για την αγοραπωλησία του ανακτόρου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου: "Μια μέρα μου τηλεφώνησε η κυρία Τσεκούρα και μου είπε ότι το ακίνητο θα μεταβιβαστεί".

Η κατάθεση αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση Άκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr η κ. Τσεκούρα θα κληθεί εκ νέου να δώσει κατάθεση. Οι γνωρίζοντες τα δικαστικά επιμένουν πως αυτή η κατάθεση επισφράγησε την...προφυλάκισή της.
Αντιθέτως ο κ. Γεωργουλάκης αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους και επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.