Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Το προφίλ της... μοναδικής γυναίκας υπουργού της νέας Κυβέρνησης! Φανατική αντικαπνίστρια και... λάτρης της μόδας!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι η μοναδική γυναίκα υπουργός και αναλαμβάνει  το νεοσύστατο υπουργείο Τουρισμού...

Η νέα υπουργός γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1975 και προκειμένου να μη χάσει χρονιά στο σχολείο, στην ταυτότητά της αναγράφεται ότι γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του ίδιου έτους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι κόρη του επί σειρά ετών υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη και της Έλενας Βαρδινογιάννη. Είναι η μικρότερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας.

Κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης, άλλα γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και ζει στην Αθήνα. Το 1992, αποφοίτησε με άριστα από το  Κολλέγιο Αθηνών και πέρασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά το πτυχίο έφυγε για Λονδίνο οπού και φοίτησε στο King’s College, University of London, από το οποίο απέκτησε το πρώτο μεταπτυχιακό της δίπλωμα στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των επιχειρήσεων. Συνέχισε τις σπουδές της στο Tufts University, Fletcher School of Law and Diplomacy στη Βοστώνη,από το οποίο πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στις Διεθνείς Σχέσεις.

Η νεαρή υπουργός έχει εργαστεί σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία της Αμερικής, του Λονδίνου και των Βρυξελλών, καθώς και στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την συνδέει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Κώστα Καραμανλή.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, είναι  από τις γυναίκες που ακολουθεί τις προτάσεις της μόδας. Δεν της αρέσουν τα αυστηρά ταγιέρ και τα κοστούμια. Προτιμά να φορά φαρδιά παντελόνια, αέρινα φορέματα και πουκάμισα. Έχει τον ίδιο κομμωτή με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Αγαπημένος της τραγουδιστής είναι ο Πλιάτσικας και κολλητή της φίλη, η Έλενα Ράπτη. Πίνει μόνο ελληνικό  καφέ και είναι φανατική αντικαπνίστρια.

1 σχόλιο:

  1. όταν ακούω τέτοιες μπαρούφες ξενερώνω .Τι θα πει φανατική αντικαπνήσρτια και όχι αντιαλκοολική ? Ηκαφείνη είναι μικρότερος εθισμός ? Κοπελιά για πολιτικός πήγες .Παρατα τα παραμύθια του lige style και κοίτα τι θα κάνεις στο υπουργείο . Το ξέρεις οτι απέναντι οι Τούρκοι μαζεύουν τουρισμό βασιζόμενοι στον ναργιλε ? Μας βλέπω με σενα να μαζευουμε για τουρίστες τα καπη της Ευρώπης .Ε ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.