Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να προβεί σε καταγγελία της Σύμβασης [ΒΙΝΤΕΟ]


Συναντήθηκε πριν λίγο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το θέμα των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες αλλά και το όνομα του διαδόχου του Βασίλη Ράπανου, στο θώκο του υπουργού Οικονομικών....



Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, το μήνυμα της Ελλάδας πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό: «Το μήνυμα είναι ότι η Ελλάδα επέλεξε την ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική. Το μήνυμα είναι ότι σεβόμαστε τη θεσμική μας θέση, ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να προβεί σε καταγγελία της σύμβασης.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ακόμη ότι επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του παρουσιάσει τις απόψεις του, αλλά και να του μεταφέρει την εμπειρία του, ενώ επανέλαβε την πρότασή του για συγκρότηση μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

Ερωτηθείς σχετικά με το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών, απάντησε ότι η επιλογή ανήκει στον Πρωθυπουργό και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να δεχτεί οποιοδήποτε πρόσωπο πληροί τις προϋποθέσεις καταλληλότητας.


Αύριο, στις 12.30 μ.μ. θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.