Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μυστηριώδες έγκλημα στο Αιγάλεω

'Ενας 44χρονος Έλληνας  βρέθηκε δολοφονημένος , κάτω από άγνωστες συνθήκες, τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο διαμέρισμά του.
Στο σπίτι, στην οδό Δειρού στο Αιγάλεω,διέμενε με τη σύζυγο του και τους δύο γιούς του, .
 Ο 44χρονος έχει ένα τραύμα...


 από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και βρέθηκε νεκρό στο κρεββάτι του. Είχε στην κατοχή του όπλο, ωστόσο αυτό το όπλο βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο και όχι στο χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Άλλο όπλο μέσα στο σπίτι δεν εντοπίστηκε και έτσι οι αστυνομικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα προς πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι η μπαλκονόπορτα του δωματίου ήταν ανοιχτή, αν και χωρίς ίχνη παραβίασης.

Ο άνδρας ήταν προϊστάμενος ασφαλείας στον "Τιτάνα".

Οι πληροφορίες είναι συγκχυμένες, 'Αλλες λένε ότι η σύζυγος του 44χρονου ήταν σε άλλο δωμάτιο μαζί με τα δύο τους παιδιά, δυο αγόρια 16 και 18 ετών.Ήταν εκείνη που εντόπισε τον 44χρονο πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με άλλες πηγές η σύζυγος του βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο γιατί έβλεπε τηλεόραση και την είχε πάρει ο ύπνος και πως ο ένας του γιος ξύπνησε απο έναν κρότο, βρήκε τον πατέρα του νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η Ασφάλεια Αττικής ξεκίνησε τις έρευνες της για να ανακαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.