Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, για τις εξελίξεις μετά την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής: «Τον πατριωτικό χώρο τον ανέστησα από το 0,03%, του έδωσα υπόσταση και σεβασμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπάει η Χρυσή Αυγή, γιατί είναι μέσα στην κουλτούρα του ναζισμού. Όπου βρουν θα χτυπάνε, ζούμε τη “Νύχτα των Κρυστάλλων”. Δεν είναι πατριωτικό κόμμα, τους επιτρέψαμε, κρυπτόμενοι, να αναπτυχθούν. Έγινε συνάντηση στο αμφιθέατρο του κόμματός μας από κόσμο που παραπλανήθηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου».
Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης, ζήτησε και μεταδόθηκε βίντεο του οποίου είχε γίνει η παραγωγή από το ΛΑΟΣ και περιείχε στιγμιότυπα από παλαιότερες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και αναφορές από έντυπά της.
Συνεχίζοντας ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως: «Φρόντισα να προωθηθεί η λύση τεχνοκράτη και πρότεινα τον κ. Παπαδήμο, όταν Παπανδρέου και Σαμαράς, είχαν μπει σε μια διαδικασία προτάσεων διαφόρων άλλων ονομάτων. Στην πορεία είδα ότι δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Δεν μπήκαμε στη Βουλή γιατί δεν μπόρεσα να πείσω τον ελληνικό λαό, αλλά ουδέποτε έκλεψα την Ελλάδα, την έβαλα μπροστά από το κόμμα μου. Πιστεύω ότι οι Έλληνες πιο ψύχραιμα θα κρίνουν τη στάση μου, γιατί δεν πρόδωσα την Ελλάδα».
Aκολούθως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Πάμε με πιο νορμάλ κατάσταση στις εκλογές, σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Θα πρέπει να δω την κάλπη για το πώς θα πορευτώ μετά, εγώ δεν λειτουργώ κρατώντας γινάτι, ότι δεν συνεργάζομαι με τον ένα ή τον άλλο. Επιμένω ότι θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε και μια άλλη περπατησιά, με κυβέρνηση τεχνοκρατών, αλλά βάζουν την πολιτική πίσω από το κόμμα τους. Για παράδειγμα, έπαθε τίποτα η Ιταλία, που έκανε αντίστοιχες επιλογές? Ας επιλέξουμε τους 12 καλύτερους Έλληνες, για να στελεχώσουν την κυβέρνηση».
Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι πρέπει το ευρώ να πάει σε απόλυτη ισοτιμία με το δολάριο, ένα προς ένα, να υπάρξει αναπτυξιακή πολιτική, ενώ σχολίασε ότι η Γερμανία προσπαθεί να επιβάλλει τη βιομηχανία και τα προϊόντα της και να μπλοκάρει τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου για να μην παράγουν φθηνότερα προϊόντα.
Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς, δεν διαπραγματεύτηκαν τίποτα, όταν συμμετείχα στις συσκέψεις, είχα την εντύπωση ότι πρωθυπουργός, υπουργός Εργασίας, διοικητής της Ελλάδας, ήταν ο κ. Τόμσεν. Μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μας, αρκεί να το διεκδικήσουμε, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στην περίοδο που γίνονταν οι διεργασίες για κυβέρνηση συνεργασίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.