Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΤΩΡΑ: Εφιαλτική νύχτα στην Κερατέα - έκκληση για βοήθεια

Πύρινος εφιάλτης στην Κερατέα. Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς κι εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, εντάσεως 7 μποφόρ και κατά τόπους 8, το μέτωπο της πυρκαγιάς είναι εξαιρετικά μεγάλο και πολύ δύσκολο στο να τεθεί υπό έλεγχο. Οι κάτοικοι της περιοχής, σε facebook και twitter στέλνουν μηνύματα - έκκλησης βοηθείας, ώστε όσοι μπορούν να σπεύσουν "έστω και μετά....



το τέλος του αγώνα της Εθνικής" όπως λένε χαρακτηριστικά, για να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του planet-greece, οι δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν αυξηθεί. Πλέον επί τόπου επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 54 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 20 οχήματα ΟΤΑ.

 Kλειστή είναι η οδός Αναβύσσου - Λαυρίου. Τα κύρια μέτωπα της φωτιάς εντοπίζονται στο Θυμάρι, στο Μετόχι, στα Λεγραινά, ενώ ένα άλλο κατευθύνεται προς τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Σούνιο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν τραυματιστεί τρεις πυροσβέστες, εκ των οποίων ένας φέρει σοβαρά εγκαύματα, και έχουν μεταφερθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.