Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Βλέπει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Καρατζαφέρης

«Τώρα Τσίπρας, για λίγο και... μετά μία αστική δημοκρατία» δήλωσε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας πως αν...


 ο Αντώνης Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στη συνέχεια «μετά Βαΐων και κλάδων».


Μεταξύ άλλων, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι με 20 ή 22% ο κ. Τσίπρας, ως αντιπολίτευση «και με τον κόσμο στο δρόμο, θα έχουμε ροή αίματος».

Απέκλεισε, πάντως, το ενδεχόμενο να στηρίξει, εάν μπει ο ΛΑΟΣ στη Βουλή, μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως σημείωσε, έχει άλλες ιδέες για μία οικουμενική κυβέρνηση, με άλλο πρόσωπο στο τιμόνι της χώρας και όχι με έναν εκ των κ.κ. Σαμαρά και Τσίπρα.

1 σχόλιο:

  1. ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ:
    A. ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ Ή ΚΑΜΜΕΝΟ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΦΤΕΙ.
    Β. ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.