Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΔΕΗ: Γραμμή για τους πελάτες Energa και Hellas Power

Κατά τα άλλα, τα χρήματα αγνοούνται στην Ελβετία...

Τηλεφωνική γραμμή για την ενημέρωση των καταναλωτών - πρώην πελατών της Energa και της Hellas Power έθεσε σε λειτουργία η ΔΕΗ. Πρόκειται για τον αριθμό...

 214-214-2000 που θα λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει ότι οι συγκεκριμένοι καταναλωτές θα πρέπει να συνάψουν σύμβαση με προμηθευτή επιλογής τους (ΔΕΗ ή τρίτον), το αργότερο μέχρι την προσεχή Δεύτερα 25 Ιουνίου 2012. Σε αντίθετη περίπτωση, με βάση το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει την αγορά, ο Διαχειριστής Δικτύου είναι υποχρεωμένος, χωρίς περαιτέρω ενημέρωσή τους, να εκκινήσει τη διαδικασία διακοπής της ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεών τους. Η τηλεφωνική γραμμή της ΔΕΗ θα δίνει πληροφορίες και για τη διαδικασία υπογραφής νέου συμβολαίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες των δύο εταιριών που σταμάτησαν να δραστηριοποιούνται στην αγορά επέστρεψαν στη ΔΕΗ η οποία για περιορισμένο χρονικό διάστημα αναλαμβάνει το ρόλο του προμηθευτή τελευταίου καταφυγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.